Përvoja e përdorimit Prostaffect

Vilnius, Jurgis, përvoja e përdorimit të kapsollave Prostaeffect

Foto e kapsollave Prostaffect, përvoja e përdorimit

Unë do t'ju tregoj për përvojën time me kapsulat Prostaffect dhe rishikoni këtë mjet. Kuptova që kisha prostatit për shkak të një numri simptomash, të cilat do të përshkruhen më poshtë. Ato shfaqeshin gradualisht, por intensifikoheshin çdo ditë. Kjo situatë më mundoi shumë, në fillim mendova se do të zhdukej vetvetiu dhe isha shumë në siklet për të blerë vetë ilaçin. Ditët kaluan dhe simptomat vetëm u përkeqësuan, unë u shpërqendrova, shqetësohesha vazhdimisht nga diçka, shkoja në tualet shumë shpesh. Dhe pas pak kuptova që nuk ishte më e mundur të vonohesha dhe bleva kapsolla Prostaffect, për të cilat nuk u pendova për asnjë sekondë.

Indikacionet dhe kundërindikacionet

Indikacionet

Përvoja e përdorimit të Prostaffect nga Jurgis nga Vilnius
  • Dhimbje dhëmbësh dhe presion në perineum
  • Urinim më i shpeshtë dhe i dhimbshëm
  • Vështirësia e urinimit
  • Dhimbje të përsëritura në pjesën e poshtme të barkut
  • Deformimi dhe asimetria e testikujve
  • Ulje e ereksionit dhe epsh seksual
  • Kapsllëku i përsëritur dhe diarreja

Kundërindikimet

Prostaffect nuk ka kundërindikacione, sepse përbërja është absolutisht natyrale dhe jo toksike për njerëzit. Sidoqoftë, para përdorimit, rekomandohet të konsultoheni me një mjek në mënyrë që të përjashtoni gjasat e intolerancës personale ndaj përbërësve që përbëjnë përbërjen. Unë kisha pothuajse të gjitha simptomat në të njëjtën kohë.

Si të përdoret?

Udhëzime për përdorim
Hapi 1 Shtë e nevojshme për të marrë 1 kapsulë në ditë, më e mira nga të gjitha në stomak bosh, unë e bëra këtë, nuk humba asnjë ditë.
Hapi 2 Ju duhet të pini ilaçin për tre muaj (por ndihmon shumë më shpejt).

Besoj se ky është ilaçi më i mirë për trajtimin dhe parandalimin e prostatitit, sepse ishte ajo që mund të më ndihmonte të shpëtoj nga kjo sëmundje. Completelyshtë plotësisht i sigurt, prandaj mund t'ua rekomandoj burrave të të gjitha moshave që përballen me këtë problem.

Pas gjithë asaj që kam përjetuar, unë monitoroj me kujdes shëndetin tim dhe mbaj këto kapsula për çdo rast.