Artikuj interesantë

 • Kur zgjidhni një pajisje për trajtimin e prostatitit, është e nevojshme të merret parasysh jo vetëm çmimi i pajisjes, por edhe efektiviteti i ndikimit në shëndetin e pacientit.
  26 marsh 2024
 • Lehtësimi i dhimbjeve nga prostatiti. Shfaqja dhe lokalizimi i dhimbjes. Eliminimi i shkaqeve. Pajtueshmëria me kufizimet, parandalimi i dhimbjes.
  29 Janar 2024
 • Epidemiologjia e prostatitit kronik. Çfarë e shkakton prostatitin kronik? Simptomat e prostatitit kronik. Diagnoza dhe trajtimi i prostatitit kronik.
  21 Janar 2024
 • Prostatiti tek meshkujt (inflamacioni i prostatës): çfarë është, shkaqet, shenjat dhe simptomat, diagnoza, trajtimi, parandalimi, ecuria dhe prognoza.
  26 Dhjetor 2023
 • Prostatiti është një inflamacion i gjëndrës së prostatës që shfaqet në forma akute dhe kronike. Trajtimi është kompleks dhe ndonjëherë kërkohet kirurgji.
  26 Tetor 2023
 • Pasqyrë e grupeve të barnave për trajtimin e prostatitit.
  25 Janar 2023
 • Cilat ilaçe përdoren për trajtimin e prostatitit? Të lira dhe efektive, vlerësimi i barnave sipas mjekëve, rishikimet e burrave.
  21 Dhjetor 2022
 • Çdo sëmundje është më e lehtë për t'u parandaluar sesa për të trajtuar. Dhe prostatiti nuk bën përjashtim. Cilat masa parandaluese mund të parandalojnë inflamacionin e prostatës? Lexo.
  5 Dhjetor 2022
 • Çfarë është prostatiti dhe cilat janë shkaqet e sëmundjes? Simptomat e prostatitit tek meshkujt. Diagnoza dhe trajtimi. Masazh për prostatitin. Parandalimi.
  26 Qershor 2022
 • Shkaqet, shenjat e para dhe simptomat karakteristike të prostatitit akut dhe kronik. Metodat për trajtimin e inflamacionit të prostatës.
  14 Maj 2022
 • Si të trajtoni prostatitin dhe a është e mundur të shpëtoni plotësisht nga sëmundja? Opsionet e trajtimit për inflamacionin e prostatës.
  10 Maj 2022
 • Zbuloni se cilat ilaçe të lira dhe efektive të prostatitit përdoren më mirë nga një burrë: ilaçe antibakteriale dhe anti-inflamatore, grupe të tjera ilaçesh.
  7 Maj 2022
 • Çfarë është prostatiti kronik tek meshkujt. Pse shfaqet sëmundja dhe si shfaqet. Metodat për trajtimin dhe parandalimin e inflamacionit kronik të prostatës.
  6 Maj 2022
 • Trajtimi i prostatitit do të thotë të dish: shkaqet e prostatitit akut, shenjat e prostatitit akut. Çfarë duhet të bëni me prostatitin akut. Parandalimi i prostatitit akut. Simptomat dhe shkaqet e prostatitit. Diagnostikimi i sëmundjes. Terapia komplekse e prostatitit.
  18 Korrik 2021
 • Prostatiti është një nga sëmundjet më të zakonshme urologjike tek burrat. Simptomat e prostatitit.
  22 Maj 2021
 • Sëmundja e prostatitit, si ta njohim atë dhe cilat janë manifestimet e prostatitit.
  7 Maj 2021
 • Me një shkelje të aktivitetit të gjëndrës së prostatës, funksioni seksual i trupit të mashkullit zvogëlohet. Sëmundja më e zakonshme e gjëndrës së prostatës është inflamacioni i saj - prostatiti. Simptomat dhe trajtimin e prostatitit tek burrat mund t’i gjeni në artikullin tonë.
  4 Maj 2021
 • Inflamacioni i prostatës tek burrat (prostatiti): simptomat dhe shenjat e para, shkaqet, llojet, pasojat, se si prostatiti është i rrezikshëm, diagnoza dhe trajtimi, parandalimi. Prostatiti dhe shtatzënia, a është e mundur të krijosh një fëmijë.
  30 Prill 2021