Udhëzime për përdorim Prostaffect

Si të përdorni efektet e prostatës për prostatit

Kapsulat Prostaffect janë një trajtim efektiv për prostatitin. Ky produkt mund të blihet në Shqipëri.

Udhëzime për përdorim Prostaffect

Indikacionet dhe kundërindikacionet

  Indikacionet për përdorimin e kapsollave

 • Dhimbje dhëmbësh dhe presion në perineum
 • Urinim më i shpeshtë dhe i dhimbshëm
 • Vështirësia e urinimit
 • Dhimbje të përsëritura në pjesën e poshtme të barkut
 • Deformimi dhe asimetria e testikujve
 • Ulje e ereksionit dhe epsh seksual
 • Kapsllëku i përsëritur dhe diarreja

  Kundërindikimet

Kapsulat Prostaffect nuk kanë kundërindikacione, sepse përbërja është absolutisht natyrale dhe jo toksike për njerëzit. Sidoqoftë, para përdorimit, rekomandohet të konsultoheni me një mjek në mënyrë që të përjashtoni gjasat e intolerancës personale ndaj përbërësve që përbëjnë përbërjen.

Si të përdoret? Udhëzime për përdorim

 • Merrni 1 kapsulë çdo ditë, mundësisht me stomak bosh.
 • Kursi duhet të zgjasë tre muaj