Indrit Autor i artikujve

autor:
Indrit
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Shkaqet, shenjat e para dhe simptomat karakteristike të prostatitit akut dhe kronik. Metodat për trajtimin e inflamacionit të prostatës.
    14 Maj 2022
  • Çfarë është prostatiti kronik tek meshkujt. Pse shfaqet sëmundja dhe si shfaqet. Metodat për trajtimin dhe parandalimin e inflamacionit kronik të prostatës.
    6 Maj 2022