Olta Haxhi Autor i artikujve

autor:
Olta Haxhi
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Prostatiti është një nga sëmundjet më të zakonshme urologjike tek burrat. Simptomat e prostatitit.
    22 Maj 2021
  • Me një shkelje të aktivitetit të gjëndrës së prostatës, funksioni seksual i trupit të mashkullit zvogëlohet. Sëmundja më e zakonshme e gjëndrës së prostatës është inflamacioni i saj - prostatiti. Simptomat dhe trajtimin e prostatitit tek burrat mund t’i gjeni në artikullin tonë.
    4 Maj 2021